Vores historier & partnere

I DCC & Shell Aviation beskæftiger vi op mod 100 medarbejdere. De fleste arbejder ude i marken i tæt samarbejde med vores partnere hos de danske lufthavne, flyoperatører og private flyejere. I Danmark spiller vi derfor ofte en central rolle, som regel lidt tilbagetrukket og i kulissen, hver gang et indenrigsfly, en redningshelikopter eller et privatejet fly går på vingerne.

Herunder finder du et udvalg af de nyheder og historier, vi løbende deler. Du finder lidt om nogle af de partnerskaber som DCC & Shell Aviation er en del af.

Seneste nyheder​

Green Power Denmark

DCC & Shell Aviation er PtX-partner i Green Power Denmark. Danmark er på vej til at blive foregangsland for PtX, og vi har gode…

Læs mere

Bornholms Lufthavn

DCC & Shell Aviation Denmark står i dag for al levering af flybrændstof til fly og helikoptere i Bornholms Lufthavn. I samarbejde med Trafikstyrelsen…

Læs mere

Partnere

Alsie Express: Den første indenrigsrute i Danmark flyver på SAF

Siden maj 2021 har alle fly på ruten Sønderborg-København fløjet på SAF, et mere bæredygtigt flybrændstof. Alsie Express er den første indenrigsrute, som anvender SAF, der er lavet på organisk affald fra bl.a. fødevareindustrien og reducerer CO2-aftrykker fra flybrændstoffet.

Danmarkspremieren i Sønderborg Lufthavn er første skridt på vejen mod en fremtid, hvor danske indenrigsflyvninger gradvist sænker klimaaftrykket. Alsie Express forventer en reduktion i CO2-aftrykket fra det nye bæredygtige flybrændstof svarende til omkring 4 % af den årlige udledning fra flyvningerne mellem Sønderborg og København.

Se videoen for mere.

Afspil video

Denne hjemmeside bruger cookies i begrænset omfang. Du kan få oplysning om hvilke på denne side >